0724.246.292 / 0722.196.233
Luni - Vineri: 8:00 - 18:00

Pentru a avea succes si valoare, ideile tale de afaceri trebuie sa corespunda urmatoarelor criterii: sa fie realiste, inovatoare, capabile sa genereze profit, sa fie legale si sa apara la momentul potrivit. Noi venim in intampinarea necesitatilor tale, oferindu-ti posibilitatea sa inchiriezi, pe termen lung, echipamentele care sa-ti asigure suportul tehnic, indispensabil activitatii pe care o desfasori. Astfel, pentru companiile aflate la inceput de drum, si nu numai, cea mai potrivita alegere este inchirierea echipamentelor IT, intrucat veniturile disponibile se directioneaza catre finantarea afacerii. Desi, la prima vedere, costurile de inchiriere echipamente IT par mai mari, cumulate in timp, dovedesc faptul ca aceasta metoda este mult mai utila, deoarece, odata cu inchirierea echipamentului, sunt puse la dispozitie o serii de servicii adiacente. Mai mult decat atat, avantajele serviciului de inchiriere echipamente IT, versus cumpararea acestora, implica: cheltuieli deductibile, planificarea financiara a acestora, facturarea periodica, prevenirea uzurii morale a echipamentelor, respectiv reinnoirea acestora la fiecare doi ani. Per ansamblu, inchirierea este considerata drept o alternativa mai accesibila si mai flexibila, fata de cumpararea suportului tehnic, astfel ca si companiile mari recurg la aceasta solutie, in special societatile straine. In plus, pretul echipamentelor si serviciilor scade constant, astfel incat o companie trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte de a se decide daca va investi in ifarstructura IT sau o va inchiria.

Inchiriere Laptop

Site-ul #1 pentru inchirierea acestui tip de echipamente. Fiind o companie cu profil IT, ActivRent garanteaza succesul eventimentului dumneavoastra indiferent de dimensiune, prin inchiriere laptopuri de ultima generatie si configuratii software foarte flexibile, orientate catre necesitatile clientilor.

Inchiriere Videoproiector

Pentru ca stim cat de mult inseama imaginea, va sustinem in organizarea evenimentelor indoor sau outdoor prin inchiriereri videoproiectoare. Daca considerati necesare alte specificatii pentru echipamente, in afara celor propuse, va rugam sa ne contactati.

Inchiriere Plasma, LCD, LED, Smart TV

Indiferent de locatia aleasa pentru desfasurarea evenimentelor, la targuri, expozitii, conferinte sau prezentari multimedia, puteti opta pentru inchirerea echipammentelor de adresare publica de tip PLASMA, LCD, LED sau Smart TV.


harta harta